De nieuwe privacywetgeving (AVG/GDPR) die mei 2018 ingaat stelt hoge eisen aan uw makelaardijkantoor op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens. De nieuwe wet zorgt aan de ene kant voor strenge regels - mede op het vlak van on- en offline marketing - maar biedt aan de andere kant ook grote kansen als u de wet goed leert toepassen.

Locatie: 
Beeckestijn Business School, Leusderend 30, 3832 RC Leusden

PROVADA is de grootste vastgoedbeurs in Nederland. PROVADA is een driedaags netwerkevent met verscheidene bijeenkomsten in fora, op themapleinen, in zalen en uiteraard op de stands. Met de focus op trends & innovaties en een goed netwerk van deskundigen, presenteert PROVADA een maximale beleving op de beursvloer. Meer dan 24.000 vastgoedprofessionals bezoeken PROVADA voor kennis, inspiratie en voor de vele netwerkgelegenheden. 

Locatie: 
RAI Amsterdam

Dit jaar is de Academie voor Vastgoed een exclusieve samenwerking gestart met Dutch Drone Academy. Makelaars volgen bij de Academie voor Vastgoed een tweedaagse opleiding over dronegebruik, met als resultaat een certificaat waarmee zij de gewilde ROC-Light-vergunning bemachtigen. Daarmee mogen makelaars commercieel vliegen met drones tot een gewicht van vier kilo.

Locatie: 
Vliegkamp Valkenburg, Katwijk

De huizenmarkt is volop in beweging. Stijgende huizenprijzen, grotere vraag dan aanbod, vergaande digitalisering, duurzaamheid en decentralisatie; onderwerpen waar u als vastgoedexpert dagelijks mee te maken heeft. Het is voor iedereen in de vastgoedsector duidelijk dat deze beweging om vernieuwende energie en kennis, extra inspanning en sterkere samenwerking vraagt. NeVaCon speelt hierop in. Het thema van dit jaar is: Let's Move! Haal alles eruit wat erin zit.

Locatie: 
Midden Nederland Hallen, Barneveld