Trainingen

Vastgoed is naast het makelaarsvakblad en de nieuwssite Vastgoedactueel.nl ook organisator van diverse trainingen die tot doel hebben de makelaar beter te maken in zijn vak en de woningmakelaardij te stimuleren. Zie hieronder welke trainingen voor 2017 op de planning staan.

FACEBOOK MARKETING (BEGINNERS)

Tijdens de training Facebook Marketing (beginners) leert u hoe andere makelaars Facebook succesvol inzetten als marketingkanaal en hoe u dit ook kunt doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt duidelijk hoe u invulling geeft aan een sterke content kalender. Ook leert u hoe u uw pagina en berichten op Facebook mooi vormgeeft en effectief lokaal (betaald) kunt promoten onder uw doelgroep. De training wordt specifiek afgestemd op de makelaardij. Alle trainingen in 2017 hebben plaatsgevonden. Houd onze website in de gaten voor data in 2018.

FACEBOOK MARKETING (GEVORDERD)

Tijdens de training Facebook Marketing (gevorderd) leert u hoe u Facebook nog effectiever inzet als marketingkanaal voor het sneller verkopen van aanbod en het vergroten van de woningenportefeuille met behulp van o.a. remarketing en Lead Ads. Daarnaast leert u werken met de beste zakelijke tools van Facebook zoals Advertentiebeheer, Bedrijfsmanager en de Facebook-pixel voor uw website. Na deze training weet u zeker dat uw kantoor Facebook optimaal inzet! Alle trainingen in 2017 hebben plaatsgevonden. Houd onze website in de gaten voor data in 2018.

INSTAGRAM MARKETING

Tijdens de training Instagram Marketing leert u de ins en outs van Instagram. U ontdekt hoe u uw doelgroep vindt, hoe u nieuwe volgers krijgt en hoe u een community opbouwt. U leert hoe andere makelaars Instagram succesvol inzetten als marketingkanaal en hoe u dit ook kunt doen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden wordt het duidelijk hoe u invulling geeft aan een sterke content kalender. Ook leert u hoe u een privé profiel omzet naar een zakelijk profiel en berichten op Instagram mooi vormgeeft en effectief lokaal (betaald) kunt promoten onder uw doelgroep. Alle trainingen in 2017 hebben plaatsgevonden. Houd onze website in de gaten voor data in 2018.

TECH VOOR WONINGMAKELAARS

Tijdens de training 'Tech voor woningmakelaars' wordt u bijgepraat over alle relevante ontwikkelingen en trends op het gebied van technologie en de wijze waarop deze wordt toegepast. Daarnaast gaat u, samen met collega's, aan de slag om nieuwe toepassingen te bedenken die u met deze nieuwe technologieën kunt toepassen in de praktijk. Met de training geven we u de inspiratie en energie om direct met de vergaarde kennis aan de slag te gaan. Alle trainingen in 2017 hebben plaatsgevonden. Houd onze website in de gaten voor data in 2018.